Advertisement

Salih Uçan Roma - Salih Uçan Fenerbahçe'ye geri dönüyor : Dakikada ayağından bulduğu golle yendi.

Salih Uçan Roma - Salih Uçan Fenerbahçe'ye geri dönüyor : Dakikada ayağından bulduğu golle yendi.. Eminim roma salihi totti sonrasi icin almistir, bir bilemedim iki sezonu kaldi tottinin ki bundan sonra özellikle seneye maclarin hepsinde yer alma ihtimali cok düsük. 10 milyon euro verdiler, ama aziz başkan beni bırakmak istemedi. Ancak deneyimli teknik adamın salih uçan'ı kadroda düşünmediği ortaya çıktı. Roma'ya dün akşam saatlerinde ulaşan salih uçan'ın sağlık kontrollerinin bir kısmı, kulübün trigoria'daki tesislerinde görevli doktorlar tarafından gerçekleştirildi. Seneye de oynayamayacak fenerde 4.

İtalya ligi serie a'da şampiyonluk kovalayan roma, bu sezon ligde sadece bir maçta 3 dakika forma giyen türk futbolcu salih… Roma'ya dün akşam saatlerinde ulaşan salih uçan'ın sağlık kontrollerinin bir kısmı, kulübün trigoria'daki tesislerinde görevli doktorlar tarafından gerçekleştirildi. Seneye de oynayamayacak fenerde 4. As roma takımı oyuncularından radja nainggolan, salih uçan hakkında sorulan bir soruyu kaliteli bir oyuncu olduğu ortada. Salih uçan, roma'nın başarısı için ter dökecek.

Salih Uçan Roma'ya uçtu - Yeni Akit
Salih Uçan Roma'ya uçtu - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Başlangıç tarihi 6 tem 2014. Sezon başında fenerbahçe'den i̇talya serie a ekiplerinden empoli'ye kiralık olan giden salih uçan açıklamalarda bulundu.futbolarena youtube kanalına abone. Roma, fenerbahçe'den kiraladığı salih uçan'ı, 11 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanıp bonservisiyle almak isyitor. Sözleşmeye göre roma kulübü 2 yıl sonunda salih uçan'ın bonservisini 11 milyon euro karşılığında alma hakkını elinde bulunduruyor. Buraya geldikten sonra aaa bu böyleymiş, aaa şu da farklıymış dediğim çok şey oldu. İlk olarak roma beni satın almak istedi. Uçan, açıklama yapmadan kulübün kendisine tahsis ettiği bir araçla buradan ayrıldı. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, i̇talya'nın serie a takımlarından as roma'ya transferini tamamlamak için roma'ya geldi.

Çok genç, gelecekte çok önemli bir futbolcu olabilir.

Salih uçan'ın roma kulübünden alacağı ücret açıklanmazken, başka bir kulübe de kiralanmayacağı öğrenildi. 04 kas 2003, 03:14 mesajlar: Futbola marmaris belediyespor altyapısında başladı ve ardından. Athletico'ya gittiler adamlar fit oldu. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, i̇talya'nın serie a takımlarından as roma'ya transferini tamamlamak için roma'ya geldi. As roma takımı oyuncularından radja nainggolan, salih uçan hakkında sorulan bir soruyu kaliteli bir oyuncu olduğu ortada. Daha sonra roma'nın en büyük hastanelerinden biri olan gemelli'ye getirilen uçan'ın geriye kalan kontrolleri de burada yapıldı. Sarı kırmızılı kulüp, twitter hesabından roma'ya hoş geldin uçan (benvenuto a roma) mesajı yayınladı. Turkish player salih uçan signs with roma from fenerbahçe. Çok genç, gelecekte çok önemli bir futbolcu olabilir. Ben 10 maç yaptım hepsi çok iyi. İstanbul'dan thy'nin tarifeli seferiyle yerel saatle 18.00'da roma'ya gelen salih uçan, roma kulübü yetkilileri tarafından karşılandı. Turkish player salih uçan signs with roma from fenerbahçe.

10 milyon euro verdiler, ama aziz başkan beni bırakmak istemedi. Athletico'ya gittiler adamlar fit oldu. Sezon başında fenerbahçe'den i̇talya serie a ekiplerinden empoli'ye kiralık olan giden salih uçan açıklamalarda bulundu.futbolarena youtube kanalına abone. Ancak deneyimli teknik adamın salih uçan'ı kadroda düşünmediği ortaya çıktı. Dakikada yerini lorenzo pellegrini'ye bıraktı.

Salih Uçan: Roma'daki iki yılım bana kayıp oldu
Salih Uçan: Roma'daki iki yılım bana kayıp oldu from imgrosetta.mynet.com.tr
As roma takımı oyuncularından radja nainggolan, salih uçan hakkında sorulan bir soruyu kaliteli bir oyuncu olduğu ortada. Sarı kırmızılı kulüp, twitter hesabından roma'ya hoş geldin uçan (benvenuto a roma) mesajı yayınladı. O zamanlarda roma'nın sportif direktörlüğünü yapan sabatini'nin kendisini proje transferi olarak yaptığı belirten salih uçan, lig başlamadan önce ben. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, i̇talya'nın serie a takımlarından as roma'ya transferini tamamlamak için roma'ya geldi. İstanbul'dan thy'nin tarifeli seferiyle yerel saatle 18.00'da. Daha sonra roma'nın en büyük hastanelerinden biri olan gemelli'ye getirilen uçan'ın geriye kalan kontrolleri de burada yapıldı. Roma, fenerbahçe'den kiraladığı salih uçan'ı, 11 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanıp bonservisiyle almak isyitor. Buraya geldikten sonra aaa bu böyleymiş, aaa şu da farklıymış dediğim çok şey oldu.

İlk olarak roma beni satın almak istedi.

Ancak deneyimli teknik adamın salih uçan'ı kadroda düşünmediği ortaya çıktı. saːlih utʃan, born 6 january 1994) is a turkish professional footballer who plays as a midfielder for beşiktaş. Sözleşmeye göre roma kulübü 2 yıl sonunda salih uçan'ın bonservisini 11 milyon euro karşılığında alma hakkını elinde bulunduruyor. Sezon başında fenerbahçe'den i̇talya serie a ekiplerinden empoli'ye kiralık olan giden salih uçan açıklamalarda bulundu.futbolarena youtube kanalına abone. Athletico'ya gittiler adamlar fit oldu. Salih uçan, roma'nın başarısı için ter dökecek. O zamanlarda roma'nın sportif direktörlüğünü yapan sabatini'nin kendisini proje transferi olarak yaptığı belirten salih uçan, lig başlamadan önce ben. Seneye de oynayamayacak fenerde 4. İstanbul'dan thy'nin tarifeli seferiyle yerel saatle 18.00'da. Genç futbolcu, i̇talya'da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra roma ile sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, pazartesi günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, i̇talya'nın serie a takımlarından as roma'ya transferini tamamlamak için roma'ya geldi. İlk olarak roma beni satın almak istedi.

Sözleşmeye göre roma kulübü 2 yıl sonunda salih uçan'ın bonservisini 11 milyon euro karşılığında alma hakkını elinde bulunduruyor. Süper lig takımlarından alanyaspor'da forma giymektedir. Roma, fenerbahçe'den kiraladığı salih uçan'ı, 11 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanıp bonservisiyle almak isyitor. İtalya seri a'nın köklü kulüplerinden roma'ya transfer olan fenerbahçe'nin genç futbolcusu salih uçan, resmi sözleşme imzalamak için i̇talya'ya gitti. İlk kez bu kadar uzun süre roma formasıyla resmi bir maçta görev yapan salih uçan, 66.

Salih Uçan Roma'da!
Salih Uçan Roma'da! from www.superfb.com
Eminim roma salihi totti sonrasi icin almistir, bir bilemedim iki sezonu kaldi tottinin ki bundan sonra özellikle seneye maclarin hepsinde yer alma ihtimali cok düsük. İstanbul'dan thy'nin tarifeli seferiyle yerel saatle 18.00'da. Çok genç, gelecekte çok önemli bir futbolcu olabilir. O zamanlarda roma'nın sportif direktörlüğünü yapan sabatini'nin kendisini proje transferi olarak yaptığı belirten salih uçan, lig başlamadan önce ben. Ben 10 maç yaptım hepsi çok iyi. İstanbul'dan thy'nin tarifeli seferiyle yerel saatle 18.00'da. 10 milyon euro verdiler, ama aziz başkan beni bırakmak istemedi. Salih uçan, havalimanında roma kulübü yetkilileri tarafından karşılandı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre roma teknik direktörü rudi garcia'nın ısrarla kadrosunda görmek istediği salih için 'mutlaka alınmalı'.

Arda ile emre belözoğlu bildiğin göbekliydi burada. Benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor. İlk kez bu kadar uzun süre roma formasıyla resmi bir maçta görev yapan salih uçan, 66. O zamanlarda roma'nın sportif direktörlüğünü yapan sabatini'nin kendisini proje transferi olarak yaptığı belirten salih uçan, lig başlamadan önce ben. Dakikada ayağından bulduğu golle yendi. Salih uçan, havalimanında roma kulübü yetkilileri tarafından karşılandı. Roma'daki teknik direktör değişikliği salih için yeni bir umut anlamına geliyordu. Genç futbolcu, i̇talya'da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra roma ile sözleşme imzaladı. 10 milyon euro verdiler, ama aziz başkan beni bırakmak istemedi. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu salih uçan, i̇talya'nın serie a takımlarından as roma'ya transferini tamamlamak için roma'ya geldi. Sözleşmeye göre roma kulübü 2 yıl sonunda salih uçan'ın bonservisini 11 milyon euro karşılığında alma hakkını elinde bulunduruyor. Athletico'ya gittiler adamlar fit oldu. saːlih utʃan, born 6 january 1994) is a turkish professional footballer who plays as a midfielder for beşiktaş.

Sezon başında fenerbahçe'den i̇talya serie a ekiplerinden empoli'ye kiralık olan giden salih uçan açıklamalarda bulundufutbolarena youtube kanalına abone salih uçan. Salih uçan, roma'nın başarısı için ter dökecek.

Posting Komentar

0 Komentar